Llibre FITA | GIRONA

Llibre FITA | GIRONA

FITA GIRONA, 2004
Edita: Fundació Fita
Pàgines: 414
D.L.: GI-1443-2003

 

GIRONA-FITA

Pensar en Girona és entendre una orografia costeruda que condiciona el seus edificis, la seva urbanització, els passos d’un lloc a l’altre. És veure els imponents edificis romànics i els seus claustres, des de Sant Daniel a Sant Pere de Galligants o la Catedral. I ja no parlem del gòtic, que és l’estil de quan neixen les ciutats, car el romànic és més adequat al camp, amb els campanars i tants altres elements. Tot plegat forma un teixit tan ric i estimat que estic segur que aquest llibre us farà entendre la passió, la meva captació i valoració…

Domènec Fita i Molat

( Fita Girona, 2004. Fundació Fita. pàg. 4 )

Enllaços:

Llibre FITA | GIRONA en pdf

Imatges:

Comparteix: