Exposició de maquetes ESCULTURA EMBRIONÀRIA (Parc Art)

embrionaria

L’exposició tindrà lloc del 4 de febrer a l’u de març de 2005

Sovint, en gaudir d’una obra d’art, veiem la inspiració, la reflexió, el talent, el sentiment de l’artista. Però, darrere de cada peça, també hi podem trobar el resultat d’un acurat procés de composició.

 Per a un escultor, les maquetes realitzades a escala són l’embrió originari, el full en blanc on espais, volums, proporcions i conceptes aniran prenent forma.

 La Fundació Fita té el plaer d’acollir l’exposició “Escultura embrionària”, mostra col·lectiva de maquetes a escala, projectades per un ampli conjunt d’artistes que viuen o treballen a Catalunya, que s’emmarca dintre de les activitats que la Fundació Fita realitza amb la finalitat de promoure les diverses vessants artístiques catalanes.

 La proposta pretén donar llum a una part encara força desconeguda en el procés artístic i que tant ens interessa a la majoria d’aficionats a l’art. Iniciativa que ens oferirà la possibilitat de conèixer de prop els primers esbossos formals en el desenvolupament creatiu d’una peça. Maquetes en polièster projectades a escala com a primer pas del que serà la realització d’una futura peça escultòrica d’exterior i que veurà la llum pròximament a l’entorn natural de Parc Art.

 Aquesta exposició comptarà amb la participació d’alguns destacats escultors que, actualment, exposen a l’esmentat Parc de les Arts Contemporànies de Cassà de la Selva.

 Allà serà precisament on culminarà aquesta cita amb la celebració del “Primer Simpòsium Parc d’Art”, entre els dies 19 i 28 de març. Una agradable trobada on, envoltats de natura, podrem compartir el màgic procés creatiu d’una peça, cara a cara amb tots els artistes convidats.

 Aquesta iniciativa d’art en directe sorgeix de la necessitat d’apropar el món de l’escultura al públic en general, tant en l’àmbit particular com empresarial. Així doncs, podrem contemplar, entendre, sentir i participar en el naixement d’una obra d’art. O, per què no?, endur-nos-la a casa…

Enllaços:

web de Parc Art

Comparteix: