Llibre FITA | ART INTEGRAT

Edita: Fundació Fita
Pàgines: 419

No podem menystenir un mitjà artístic tan quotidià com és l’art integrat. És ben cert que viu una peripècia diferent de l’art que podríem anomenar d’exposició, però no per això té menys importància. Aquest tipus d’expressió ha deixat gran quantitat d’obres als pobles, les ciutats i els museus d’arreu del món com el més preuat testimoni que avui encara admirem, i ha segellat la història viva dels llocs i de la cultura internacional. Aquest art tan vinculat a la vida social dels pobles sol ser obra d’artistes i artesans treballant en equip. Això encara es produeix en l’actualitat, i caldria el suport institucional per donar-li un contingut ple i vital que ajudés a valorar-lo, com també la deguda estimació i conservació com a fenomen de gran importància col·lectiva que és…

 Documents:
Comparteix: