Acte – Exposició 25è ANIVERSARI de la COLUMNA a la HISTÒRIA de GIRONA

Homenatge a Domènec Fita

Divendres, 21 d’octubre de 2005.
A les 8h del vespre a la Fundació Fita.

Acte d’homenatge a Domènec Fita organitzat per TACA Associació d’artistes de les comarques de Girona (amb el suport de la Diputació de Girona), amb motiu del 25è aniversari de la Columna a la Història de Girona, en consonància amb el programa d’apadrinament d’escultures promogut per Amics de la UNESCO. L’acte inaugura una exposició que reflecteix el procés de realització de la columna, i ha consistit en unes lectures de frases significatives de Fita -amb interludis musicals- a càrrec de col·laboradors/es de TACA, relacionant la història de la ciutat amb la història de la gent que hi viu.

L’exposició es podrà veure del 21 d’octubre al 15 de novembre

Activitat relacionada:

Estrena de l’audiovisual “Les fites de la Història” de Narcís Jordi Aragó.

Divendres, 4 de novembre de 2005.
A les 8h del vespre a l’Auditori Narcís de Carreras de “La Caixa”.

Amb la intervenció de l’Hble. Sr. Joaquim Nadal.

Documents:

Comparteix: