Domènec Fita, Creu de Sant Jordi 2006

Domènec Fita, Creu de Sant Jordi 2006

El Govern ha acordat avui dimarts 19 de setembre de 2006 concedir la Creu de Sant Jordi a 62 personalitats i 15 entitats que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la tasca de defensa de la seva identitat i de restauració de la seva personalitat o més generalment en el pla cívic i cultural.

“Domènec Fita i Molat
Escultor. Per la qualitat d’una obra que ha estat prolífica en la creació de formes originals des d’una perspectiva d’integració de les arts. El seu treball, molt present a les comarques gironines i desproveït de tota mena d’academicisme, abasta també les arts aplicades, especialment la ceràmica i el vidre, sense deixar de banda la pintura. És un dels artistes catalans amb una producció de caire religiós més abundant i definida.”

Comparteix: