ENRAONAMENTS VI. Fita (Museu d’Art de Girona)

“La Presó” del Museu d’Art de Girona.

Enraonaments es compon d’una sèrie de filmacions en què cada artista parla en primera persona sobre la seva trajectòria, obra i experiències vitals. Una producció que ens permet entrar en les pròpies reflexions que porten l’artista a la seva experiència creativa i per tant, una invitació a entendre l’obra amb uns altres ulls. Enraonaments ens porta al taller, a la casa, a la tertúlia o als entorns de cada artista, segons hagin decidit ells mateixos què ens volen ensenyar. Uns documents únics sobre els artistes: Torres Monsó, Marcel Martí, Josep Beulas, Cuixart, Esther Boix i, ara, Domènec Fita.
Enraonaments VI. Domènec Fita es podrà veure a l’espai La Presó del Museu d’Art fins al 8 d’abril. Els DVD’s enregistrats fins ara són a disposició del públic a la recepció del mateix Museu.

Comparteix: