Exposició XOCOLATA (Grup Rastres)

 
 del 6 de març al 4 d’abril de 2009.

a la seu de la Fundació Fita.

“Xocolata” és el fruit d’un treball d’anàlisi i interpretació de la rajola de xocolata per part dels artistes que integren el grup, des de disciplines diferents, amb l’objectiu comú de posar-nos en relleu la diversitat de mons que amaga la rajola, tal com ens indiquen en la seva presentació.

El resultat és un conjunt de quasi un centenar d’interpretacions de la rajola de xocolata, a partir de la utilització de tècniques variades, que ens mostren un ampli ventall de formes d’acostar-nos a un element que ens ha acompanyat en les nostres vides des de la nostra infantesa.

Imatges

Activitat relacionada:
Visita de l’Escola El Pla

31 de març de 2009

El dimarts dia 31 de març, un grup de 50 alumnes, nens i nenes de l’Escola El Pla de Girona, acompanyats de les seves professores, visiten l’exposició “Xocolata”

Documents:

Comparteix: