Exposició FITA | XERINGA

xeringa_titol

Inauguració divendres, 26 de febrer de 2010, a 2/4 de 8 a la Seu de la Fundació Fita.

Obrirà l’acte l’artista Domènec Fita president de la Fundació Fita.

Aquesta sèrie consta de 27 pintures sobre paper de qualitat de 50×70 cm. La facilitat de maneig d’aquesta mida és el que m’interessa: es pot mullar, ruixar, arrugar, aixafar, etc., i es pot aplicar la pintura amb pinzell, esponja, xeringa, esprai o el que sigui. És d’aquest ventall de possibilitats que han sorgit les obres de “XERINGA”, que és simplement una manera d’anomenar-les per a poder-me evadir de donar un títol específic a cadascuna.

I encara hi ha un altre aspecte igualment important: el joc de línia com a expressió, que a mi em plau tant de representar. Jugo amb ella i cerco expressions i arabescos que la converteixin en el tema de l’obra, però sense que això robi l’atenció de la totalitat. Perquè tan els colors com les textures i els jocs d’atzar a què conviden els materials, ruixats i superposats en materials grassos i aigua, formen un conjunt motor que m’apassiona…

Documents:
Comparteix: