Exposició PUIGVERT | FOTART

PUIGVERT | FOTART

Exposició del 16 de febrer al 19 de març de 2011, a la Fundació Fita.

FOTART | del darkroom al Photoshop
Joaquim Puigvert

… cada cop que la tecnologia posa a les nostres mans una eina nova, hem d’aprofitar-ne totes les seves possibilitats per ampliar el camp de la nostra creativitat. Amb un bon escàner, per exemple, podem aconseguir uns perfectes fotogrames o luminogrames que sempre podrem passar a paper fotogràfic. O, si creem uns quimigrames o termogrames sobre film de color també podrem ajustar-los a l’ordinador per aconseguir l’efecte desitjat. I l’escàner també és un bon útil per potenciar els efectes d’empremta o índex (segons la teoria de Pierce) sobre els materials fotogràfics.

En fi, cada dia que passa tenim més útils a les nostres mans, només ens falta trobar la manera d’usar-los creativament.

Joaquim Puigvert i Pastells

Imatges:

Documents:
Comparteix: