Exposició FITA | AUS I ADORNS

aus_i_adorns_grossa

Inauguració el dimecres 12 de febrer de 2014, a 2/4 de 8 del vespre, a la Fundació Fita

Exposició d’obra recent de Domènec Fita

L’exposició tindrà lloc del Fulletó del 12 de febrer al 29 de març de 2014

Tan els animals imaginaris com les plantes han estat temes molt tractats per mi, i això em fa sentit lliure. També la tècnica del tall del ferro en làser fa que aquesta experiència em sigui útil per a resoldre temes semblants. En altres moments oxidava el ferro, però, en aquest cas, l’he aprofitat tal com la indústria el serveix, amb un color fosc negrós que trobava interessant. Segurament que té a veure amb la conservació. Com ja he dit, l’impacte sobre un suport clar valora les formes i els seus arabescos.

Domènec Fita, fulletó de l’exposició AUS I ADORNS

Documents:

– Fulletó de l’exposició

Comparteix: