Presentació del projecte ART ON THE ROAD

Fundació Fita, dimecres 20 de març a les 6 de la tarda

L’artista conceptual Juan Petry, seguint el seu discurs per a transformar la societat cap a una nova concepció del fet artístic, ha creat el projecte “Art on the Road”, un viatge a través d’Europa durant el qual intercanvia la seva obra pictòrica amb altres artistes europeus. Aquests contactes tenen l’origen en el seu treball telemàtic al facebook, on mitjançant el seu grup Work of Art, amb 18.217 membres, ha creat les estacions d’intercanvi amb els seus col·laboradors, persones del món virtual que estan esdevenint fets reals.

Aquesta intervenció artística tindrà lloc també a Girona, a la Fundació Fita, amb diversos artistes gironins, atès que la Fundació acollirà una exposició d’aquest col·lectiu durant el mes d’abril, amb el nom d’”Amor en temps de guerra civil”.

L’obra intercanviada esdevindrà una exposició en el seu tram final, amb el títol “RELEVANCE”, a la “Casa del Dragon” de Cervera del Maestre (Castelló), que s’inaugurarà el dia 16 d’abril.

Enllaços:

Exposició AMOR EN TEMPS DE GUERRES CIVILS

untitled

Comparteix: