Exposició AMOR EN TEMPS DE GUERRA CIVIL. Col·lectiu EL-DRAC

Inauguració el divendres 4 d’abril a 2/4 de 8 del vespre, a la Fundació Fita

L’exposició tindrà lloc del 4 al 30 d’abril de 2014

En el marc del tema “Amor en les guerres civils”, es presenta un recull d’obres realitzades per diferents artistes de la xarxa europea ELDRAC, en diverses disciplines (dibuix, pintura, fotografia, instal•lacions, escultura, etc.). Com a part del concepte de l’exposició, diferents obres es van mostrant des del 2011, en distintes combinacions, a diverses ciutats europees. En aquest sentit, totes les exposicions de l’itinerari són obertes a la participació dels artistes locals.

Així, l’artista formula una posició actual enfront de les convulsions polítiques i socials de l’actualitat i es centra en la identitat europea emergent.

L’exposició s’ha mostrat prèviament a Espanya i Alemanya, i hi ha previstes properes mostres a Turquia i Polònia.

Els artistes participants a l’exposició són:
Renate Brändlein www.braendlein.allyou.net
Jordi Castells http://jordicastellsprunyonosa.blogspot.com.es/
Sònia Eva Domènech www.soniaevaart.com
Raquel Moron www.raquelmoron.com
Juan Petry www.petry.eu
Isabel Serrano http://isabelserrano.artelista.com/

La caiguda del mur de Berlín serà considerada com el “nou inici d’una migració dels pobles a Europa“, en el sentit que l’enorme magnetisme que Europa exerceix sobre el món és alimentat per una atracció social i una baixa taxa de natalitat.

Europa s’ha convertit en el crisol d’un futur global. Impulsats per la innovació política y cultural, s’estan provant nous conceptes de vida social i de convivència. Des d’Àfrica i Àsia la gent aspira a arribar al centre d’Europa i ho fan com a nous ciutadans d’aquest món.

La globalització fa que cada guerra sigui una guerra civil. Sigui a Àfrica, Àsia, a l’Orient o davant la porta de casa a la plaça Catalunya, són els joves els que exigeixen un accés equitatiu als recursos del món. La intel•ligència de la massa els mostra la direcció i és sempre correcta. Escoltem la saviesa de les multituds. Ara!!!

Juan Petry, Col·lectiu EL-DRAC

Documents:

pwp de presentació de l’exposició en pdf

Enllaços:

Projecte ART ON THE ROAD

Comparteix: