Exposició ESFORÇ i PARAULES, d’Arcº Pujol (seleccionat inund’art 2013)

Inauguració dimecres 4 de juny a 2/4 de vuit del vespre a la Fundació Fita.
L’exposició tindrà lloc del 4 de juny al 3 de juliol

Arcº Pujol exposarà les seves escultures de la col•lecció Esforç a la Fundació Fita de Girona del 4 de juny al 3 de juliol de 2014.

Esforç: Aquestes escultures ens duen a descobrir unes sensacions que viuen uns personatges en situacions no gaire còmodes. Ens presenten uns certs estats de l’home, des d’un home atrapat en una teranyina, dins d’un tronc, fins a un de baixet que ens dóna la benvinguda. La col•lecció ens mostra una evolució cap a l’exterior: les escultures permeten ser exposades en qualsevol entorn exterior, atès que estan fetes en bronze i el suport pot ser de fusta, vidre o acer.

A banda d’aquesta col•lecció, l’artista ha creat Paraules, una sèrie de tres quadres que donen per parlar; unes boques que ens fan admirar el que no diuen.

I ara, ja al seu petit taller, Arcº Pujol està treballant en una nova col•lecció Homes, que presentarà ben aviat.

Arcº Pujol, nascut a Girona l’any 1974, va iniciar el seu camí per l’escultura des de baix de tot, treballant dur el metall, aprenent l’ofici amb els millors mestres. Crea l’original fent tot el procés ell mateix: la fosa, el polit i l’acabat a la seva peanya.
Cal destacar la seva col•lecció Bloqueig, que ens mostra un passeig sense fi per unes escales que ens duen a descobrir l’espai i la forma, els volums i les corbes, el moviment i el reflex, disset escales de bronze i alumini que sens dubte ens duran a endinsar-nos a un petit moment d’aquest món d’escales impossibles.

Mes info: www.arcpujol.com o al face: www.facebook.com/arc.pujol

Imatges:

Documents:
Enllaços:
Comparteix: