Espai conversa. Domènec Fita (emhu Escola Municipal d’Humanitats)

23 de febrer de 2015 a les 19:00 h

Centre Cultural La Mercè

Aula de Pensament de l’Escola Municipal d’Humanitats.

Espai conversa és un àmbit de l’Escola Municipal d’Humanitats dedicat a conversar amb un personatge de relleu.

Conversa conduïda per Xevi Planas, periodista, amb Domènec Fita, escultor.

L’Escola Municipal d’Humanitats (EMHU) celebra la primera edició de l’Espai Conversa de 2015, una proposta oberta i propera per conèixer de prop la trajectòria professional de grans personatges de la nostra ciutat i del nostre país. En aquesta edició, el periodista Xevi Planas conversarà amb Domènec Fita (Girona, 1927), una de les figures emblemàtiques de la història plàstica contemporània de Girona.

Xevi Planas Casamitjana (Vic, 1964) és periodista. Ha estat redactor en cap de Cultura del diari El Punt, on va començar a escriure el 1979, i publica cada setmana la secció “Un nom, un món” al setmanari Presència, on va començar a col·laborar el 1980.

Documents:

ART DE RESILIÈNCIA. Xevi Planas. Espai conversa a l’EMHU amb Domènec Fita. Revista “Girona-cultura”, gener-febrer 2015

Enllaços:

Espai conversa. Domènec Fita (emhu Escola Municipal d’Humanitats)

Comparteix: