Joaquim Español: SOBRE POÈTICA. Poemes i comentaris

El dijous dia 10 de març a les 19:30, a l’auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona, tindrà lloc la lectura de POEMES de QUIM ESPAÑOL. L’acompanyaran Sergi Casademunt a la viola de gamba i Igor Davidovics a l’arxillaüt, que tocaran música del Renaixement al Barroc.

 

El dibuix, la pintura, el pensament tranversal de les arts, el poema, la construcció de petits o grans volums siguin edificis o joies, ha estat una de tantes maneres d’expressar amb la seva pròpia sorna el fer en el seu obrar. Amb l’exposició de JOIES i PINTURES de FRANCESC HEREU i els POEMES de QUIM ESPAÑOL, llegits i comentats per l’autor acompanyat amb música d’una viola de gamba a càrrec de Sergi Casademunt, la FUNDACIÓ FITA en fa ressò de les arquitectures d’aquest duet estretament cohesionat en el temps amb totes les seves frisances, encerts i desfetes. Perquè tenen una experiència plena, exòtica, rica i ben dotada de registres, on la ròtula d’unió de Francesc Hereu i QuimEspañol avui encara és l’arquitectura.

Activitat relacionada:

Documents:

 

Comparteix: