#Exposicions “Ara Art: Domènec Fita” (Escola Montjuïc) 15.01.21 Hall Bòlit_PouRodó

Ara art: Domènec Fita

Un projecte de l’Escola Montjuïc
Del 15 de gener al 14 de febrer de 2021
Hall del Bòlit_PouRodó
Amb la col·laboració de la Fundació Fita
Les arts desperten l’atenció dels alumnes i són una motivació fantàstica per captivar-los. Per això, des de fa uns anys l’Escola Montjuïc duu a terme el projecte d’innovació educativa Ara art, que apropa els artistes locals i contemporanis a l’alumnat del centre, i endinsa els més petits en les diferents disciplines creatives.

El contacte, coneixement i observació de la persona i l’obra de Domènec Fita els ha ajudat a desenvolupar un treball de connexió amb l’art de manera propera: artista de la ciutat i del mateix barri on s’ubica l’escola. Aquestes particularitats i la dimensió internacional de l’artista han contribuït a impregnar els alumnes de la veritable funció de l’art i de l’activitat artística: donar veu per mitjà de l’educació estètica i tenir consciència de la funció social i integradora de les arts.

L’exposició és el resultat de tot aquest treball que vol potenciar i difondre les idees i creacions de Domènec Fita.

Més informació

Flyer en pdf aquí

Fotos (Muntsa Bosch):

Comparteix: